ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ελαστικά για κουφώματα

Σας προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση στις επιθυμίες σας. Εμπνέουμε εμπιστοσύνη και προσπαθούμε να σας διευκολύνουμε συνεχώς!

είμαστε μεθοδικοί!

  • Μελετάμε, σχεδιάζουμε και αποφασίζουμε μαζί σας για τη μορφή του ελαστικού και παράγουμε τη μήτρα του.
  • Προχωράμε στην παραγωγή των προϊόντων μας στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Ελλάδα.
  • Τα υποβάλλουμε σε αλλεπάλληλες δοκιμές, τα επανασχεδιάζουμε και τα προσαρμόζουμε μέχρι να πετύχουμε την τελική μορφή με τις μέγιστες βαθμολογικές επιδόσεις αεροστεγανότητας και υδατοστεγανότητας για την εφαρμογή σας.
  • Τέλος, σας παρέχουμε κατόπιν συμφωνίας την απαραίτητη πιστοποίηση, όντας
    βέβαιοι ότι θα λάβει τις καλύτερες αξιολογήσεις στα επίσημα εργαστήρια.

Προσέχουμε τη διευκόλυνσή σας

Πριν τα τελικά προϊόντα μας πακεταριστούν και συσκευαστούν από τα ειδικά συστήματα που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις μας, τοποθετείται πρώτα η ειδική ιταλική σιλικόνη για την καλύτερη εφαρμογή τους.

Είμαστε εδώ για εσάς

Το τμήμα πωλήσεων της ΒΜP είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει και να σας ενημερώσει σχετικά με την ποικιλία των προϊόντων μας και να σας προσφέρει όλες τις δυνατές επιλογές για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας! Η αποστολή των δειγμάτων μας, καθώς και η επίσκεψή σας στις εγκαταστάσεις μας στη ΒΙ.ΠΕ. Σερρών, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα βοηθητική για τις επιλογές σας!

Στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών αποστέλλουμε τα εμπορεύματα στην έδρα σας και στο συμφωνημένο χρόνο, και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας ενημερώνεστε συνεχώς για την πορεία της παραγγελίας σας.

κουφώματα ελαστικά