«Μια πρωτοπόρος εταιρία στην έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση ελαστικών παρεμβυσμάτων, προφίλ, πολυαμιδίων και ειδικών θερμοπλαστικών»

Στόχος μας η διερεύνηση της λίστας των νέων προϊόντων και υπηρεσιών μας για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών της αγοράς και της ικανοποίησης των πελατών μας.

ΑΞΙΕΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ξέρουμε την αγορά!

Το management γίνεται ολοκληρωτικά από την Ελλάδα και οι προμηθευτές και συνεργάτες επιλέγονται σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας που προβλέπει η ΕΝ 12365. Για την διασφάλιση υψηλής ποιότητας εφαρμόζονται τα πρότυπα ΕΝ/ISO 9001. Πάνω σε αυτό βασίζονται όλες οι ερευνητικές, παραγωγικές, ελεγκτικές και εμπορικές διεργασίες μας.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

έχουμε αρχές!

Η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, η άμεση ανταπόκριση στις παραγγελίες και τις παραδόσεις, οι προσιτές τιμές και η συνεχής τεχνική υποστήριξη των πελατών μας είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εταιρίας μας. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε ανά πάσα στιγμή. Προτεραιότητά μας ο πελάτης!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ξέρουμε το αντικείμενό μας!

Όλο το τεχνικό προσωπικό, όπως και το τμήμα διοίκησης της εταιρίας, έχουν εκπαιδευτεί σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα, έτσι ώστε να μπορούν να εγγυηθούν την άψογη ποιότητα και εξυπηρέτηση στην ευρωπαϊκή άλλα και ελληνική αγορά. Η εκπαίδευση και η εκμάθηση του προσωπικού μας είναι συνεχής σύμφωνα με τις εξελίξεις της τεχνολογίας και της αγοράς.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ

σεβόμαστε τη δουλειά μας κι εσάς!

Όλες οι πρώτες ύλες (PVC, EPDM, κ.α.) που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή επιλέγονται και ελέγχονται σε ειδικά εργαστήρια φροντίζοντας να έχουν τη μέγιστη δυνατή αντοχή στην παλαίωση. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην έρευνα κι ανάπτυξη προϊόντων που ικανοποιούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Η φιλοσοφία της BMP στηρίζεται στην δίκαιη συνεργασία που αναπτύσσει με τον πελάτη, σεβόμενη πάντα την εμπιστοσύνη του.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

λόγω τιμής!

Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και προϊόντα με μακροπρόθεσμη διάρκεια, σεβόμενοι πάντα τις συνεργασίες που αναπτύσσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας